Отделът

За филма

Държава: САЩ
Година: 2001
Времетраене: 60 минути
Жанрове: Крими

Режисьор: Sarah Pia Anderson, Robert Butler

В ролите: Бони Беделия , Нанси Маккиън, Трейси Нийдхем, Лиза Видал, Джон Хем и др.


"The Division": Единствен по рода си едночасов сериал, който представя личния и професионален живот на група полицаи, които работят заедно в управлението в Сан Франциско. Служителите на реда в града със стръмните улици трябва да се справят с предизвикателствата на всякакви случаи - от интернет маниаци, които дебнат малки деца, през престъпни банди и случаи на имигранти, които са превърнати в роби.
Отделът се ръководи от капитан Кейт Маккафърти. Тя трябва да бъде най-строгият, но същевременно и най-справедлив шеф, тъй като улиците са опасни, а личния живот на хората от нейния екип - сложен и объркан. Нейният екип включва: Джини, която доста рядко спазва правилата както в професионален, така и в личен план; Магда, самотна майка, която прави всичко възможно да отгледа нормално сина си и СиДи - десетгодишен ветеран в полицията, която вярва, че да бъде ченге е най-важното нещо в живота й. Към четирите жени-полицаи се присъединяват и Нейт Русо - новият партньор на СиДи, който я държи постоянно в напрежение, както и Райна Уошингтън, амбициозна новачка, която изправя на нокти всички със своя ентусиазъм към новата си работа.
“Отделът” е сериал, който предлага на зрителите екшън, напрежение, криминални истории и преследвания. Това, което го отличава от останалите криминалета е изпъстреният с романтика, семейни отношения и радостите и болките от майчинството сюжет, както и една от основните линии - тази на женското приятелство в сложната и отговорна професия на полицай.

ИЗБРАНО